Επιστολή προς Δημοτική Αρχή Δήμου Μαρκοπούλου για επιχορηγήσεις σχολικών Μονάδων

Διαβάστε επίσης:

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Σας παραθέτουμε στο επισυναπτόμενο αρχείο, την επιστολή της Ένωσής μας προς τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του Δήμου Μαρκοπούλου, σχετικά με τα όσα ενημερωθήκαμε στη συνάντησή μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου, αναφορικά στα θέματα επιχορηγήσεων στον τομέα της Παιδείας για το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη (κατασκευή, συντήρηση, επισκευή σχολικών Μονάδων).

Η έκπληξή μας, είμαστε σίγουροι πως θα γίνει και δική σας έκπληξη, όταν διαβάσετε το περιεχόμενο της αναλυτικής ενημέρωσης από τον κο Φιλίππου. 

Γνωρίζουμε ωστόσο, ως απλοί γονείς που αγωνιούν για την κατάσταση της Παιδείας και των παιδιών μας σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, οτι μπαίνουμε σε μονοπάτια πολιτικών και μικροπολιτικών παιχνιδιών. Μονοπάτια δύσκολα, που σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις, καθώς η αλήθεια είναι εύκολο να λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες αλλά επίπονη όταν βγαίνει στην επιφάνεια. 

Παρ' όλ' αυτά, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, να κατέχει αυτό που δικαιούται και αξίζει. 
Ασφαλή, αξιοπρεπή και κατάλληλη σχολική ζωή...

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου
 

Σχόλια

  1. Τελικα ο δημος Μαρκοπουλου θα μας απαντησει για το αν εχει κανει μελετες για την επισκευη και συντηρηση των σχολειων στον Δημο μας;
    Η σιωπη και η μη απαντηση υποδηλωνουν πολλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ηα γινει ρε δημαρχε.ολο βιντεο εισαι αλλα γιατην ουσια δεν λες τιποτα.Μελετες και προγραμματισμο ο δημος εχει κανει;το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να βγαζεις βιντεο και να συκοφαντεις γονεις και φορεις.Ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου