ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ... "ΝΑΡΚΩΝΕΙ", ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!



Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Μαρκοπούλου, στο Πόρτο Ράφτη, πραγματοποιούν μια αξιόλογη και πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που αξίζει να την παρακολουθήσουμε ΟΛΟΙ μας.
Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και ακολουθήστε την παραπομπή της πρόσκλησης των Συλλόγων ...


"ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ" προειδοποιεί ότι …
για τα παιδιά μας θέλουμε ολόκληρη τη ΖΩΗ …
 και ΟΧΙ σε "δόσεις"!

ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα Ναρκωτικά.

 Η εξάρτηση και κατ’ επέκταση η τοξικομανία ως κοινωνικό φαινόμενο, αντιμετωπίζεται μόνο επεμβαίνοντας στους γενεσιουργούς παράγοντες στο σύνολό τους, με συνεχή και πλατιά ενημέρωση τόσο στοχεύοντας στην πρόληψη και τα αίτια όσο και στη θεραπεία.
 Βασικό κρίκο ενημέρωσης και διαχείρισης αποτελεί η οικογένεια και στους πυλώνες που την στηρίζουν - γονείς ή κηδεμόνες και πολιτεία - απευθύνονται στις 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου οι συνδιοργανωτές Σύλλογοι Γυμνασίου-Λυκείου του Δήμου μας με κεντρικούς ομιλητές την Αικατερίνη Μάτσα, πρώην διευθύντρια της θεραπευτικής Μονάδας "18 ΆΝΩ" και την Ελένη Μπακούρη από το Τμήμα Ναρκωτικών Ουσιών του Γεν. Χημείου του Κράτους.

Η πρόσκληση των συλλόγων λοιπόν είναι αποδεκτή με ικανοποίηση από την Ένωση Γονέων και προτρέπει ΟΛΟΥΣ μας στην ενεργή συμμετοχή μας και στην συζήτηση που θα ακολουθήσει.
                                               Θάμαστε όλοι εκεί.