Η "Ενωση Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου" συμμετέχει (με πούλμαν) στην παράσταση διαμαρτυρίας για τις μεταφορές των μαθητών, την Πέμπτη - 2 Οκτώβρη.

Η "Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων" του Δήμου Μαρκοπούλου Αττικής πραγματοποίησε χθές το απόγευμα σύσκεψη με μοναδικό θέμα συζήτησης το τρέχον θέμα απουσίας Μεταφορικού μέσου για την μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία τους.

Το έκτακτο κάλεσμα αφορούσε κυρίως τους συλλόγους γονέων του Π. Ράφτη οι οποίοι αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο - συγκριτικά - πρόβλημα, καθώς αυτό αφορά 400 περίπου μαθητές! 
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων του 2ου Λυκείου και του 2ου Γυμνασίου Π. Ράφτη, του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών  Π. Ράφτη. Τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης.

Μετά τις απαραίτητες ενημερώσεις και τον δημιουργικό διάλογο απόψεων και προτάσεων αποφασίστηκε η συμμετοχή της Ένωσης/Συλλόγων στην παράσταση διαμαρτυρίας που συγκαλεί η "Ομασπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής" στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής όπου και θα συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, την Πέμπτη 2 Οκτώβρη 2014 στις 15:30'.

Για διευκόλυνσή μας θα διατεθεί πούλμαν για την μετακίνησή μας που θα ξεκινήσει στις 14:30' από το χώρο του 2ου Γυμνασίου Π. Ράφτη, με το ελάχιστο κόστος των διοδίων.

Η συμμετοχή μας θα καθορίσει 
την Ασφαλή και Δωρεάν μετακίνηση των παιδιών μας.