"Πώς θα γίνει ο κόσμος μας ΑΝ....".


Εμφάνιση 456.jpgΣε συνέχεια της ενημέρωσης σας για τις δραστηριότητες του ΚΕΔΕ (Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) σας παραθέτουμε την πρόσφατη ανακοίνωσή του ...

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Στη συνέχεια μηνύματός μας από 30 Οκτωβρίου 2014, σας υπενθυμίζουμε ότι το ΚΕΔΕ συνεργάζεται με το Ελληνικό τμήμα του «Κόσμου χωρίς πολέμους & βία" και το "Δίκτυο Σχολείων για τη μη-βία".

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας αυτής, σας προωθούμε υλικό για ένα πολύ όμορφο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2014-2015 με τίτλο: "Πώς θα γίνει ο κόσμος μας αν....".
 
Παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στο κεντρικό γραφείο του "Κόσμου χωρίς πολέμους και βία"  και του «Δικτύου σχολείων για τη μη-βία» Ερμού 64 Μοναστηράκι και ώρα 18.00. 


Εμφάνιση 123.jpg
Σας παρακαλούμε όσες/όσοι έχετε την δυνατότητα και επιθυμείτε να παραβρεθείτε στην παρουσίαση την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου να επικοινωνήσετε είτε με e-mail είτε τηλεφωνικά με την Μαριλένα Λιβανού για την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του χώρου.
Ο Κόσμος χωρίς πολέμους και βία και το Δίκτυο Σχολείων για τη μη-βία είναι στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι :

Μαριλένα Λιβανού
+30 6932 967285
Κεντρικά Γραφεία:
Ερμού 64, Αθήνα 10551




Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο τόσο σημαντικό έργο σας.
Με βαθύτατη εκτίμηση,
Φωτεινή Σιάνου
Συντονίστρια Προγραμμάτων ΚΕΔΕ