Η "Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων" του Δήμου μας, ψηφίζει για ... το μέλλον των παιδιών μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαιρεσίες Ένωσης ΓονέωνΗ συμμετοχή μας στις εκλογικές διαδικασίες της 21ης Μάρτη, είτε σαν υποψήφιοι είτε σαν εκλέκτορες, αποτελεί "καθήκον"απέναντι στα παιδιά μας αλλά και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό.

Εντός του τριμήνου Δεκεμβρίου 2014–Φεβρουαρίου 2015 ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων και των εκπροσώπων προς την Ένωση κάθε σχολείου της πόλης μας. Στις εκλογές αυτές ψήφισαν γονείς 1.100 περίπου μαθητών.
Στις 11-3-2015 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, στον χώρο του κιν/τρου ΑΡΤΕΜΙΣ, στην οποία συμμετείχαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι αλλά και μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων.


   Η συζήτηση που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και αφορούσε τόσο στα προβλήματα κάθε σχολείου χωριστά, όσο και στην γενικότερη κατάσταση για την Δημόσια Παιδεία εστιάζοντας στην ανάγκη για Σχολική Στέγη στο Δήμο μας.

   Η εποικοδομητική και πλούσια ανταλλαγή απόψεων είχε έναν κοινό παρονομαστή: την ομόθυμη απόφαση των γονέων να υπερασπιστούν την ενότητα και τη συνέχεια της Ένωσης και να προβάλλουν την αναγκαιότητα της Δημόσιας, Δωρεάν και Ενιαίας Παιδείας αλλά και να καταλήξουν στην κοινή εκπροσώπησή τους στο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο της 01 Απρίλη 2015 (20:30').

   Η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Γ.Σ. ήταν η πραγματοποίηση αρχαιρεσιών στις 
21 Μάρτη 2015 (18:00'-20:00') στο 1ο Λύκειο Μαρκ/λου 
για την εκλογή αντιπροσώπων της "Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων" του Δήμου μας στο Δ.Σ., στη Δημ. Επιτρ. Παιδείας και στην Ομοσπονδία.

Η συμμετοχή μας λοιπόν στις εκλογικές διαδικασίες, είτε σαν υποψήφιοι είτε σαν εκλέκτορες, αποτελεί "καθήκον" απέναντι στα παιδιά μας αλλά και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό.

Ψηφίζοντας το Σάββατο, 21 Μάρτη (18:00'-20:00'), στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου ... χτίζουμε γερά το "οικοδόμημα" της Ένωσης Γονέων και προασπίζουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας.