Επίλεκτοι Μπαμπάδες: 4ου Δημ. Μαρκ/λου vs 2ου Δημ. Π. Ράφτη = Όλοι ... κερδισμένοι!


Το κάλεσμα ...
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  
                                       VS                                     
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (13/12) το δεύτερο –και τελευταίο για το 2015- φιλικό παιχνίδι μπάσκετ που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου και την συμμετοχή επίλεκτων μπαμπάδων από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη!

Ο αγώνας ...
Με τον καιρό να εμφανίζεται ιδιαίτερα γενναιόδωρος και να κάνει το χατίρι στις δύο ομάδες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, οι παίκτες έδωσαν τον καλλίτερό τους εαυτό, παρά το βαρύ φορτίο …ευθύνης που έφεραν στους ώμους τους, εκπροσωπώντας οι μεν (4ο Δημ.) το ιστορικό Μαρκόπουλο και οι δε (2ο Δημ.) το κοσμοπολίτικο Πόρτο Ράφτη!
Ο αγώνας ...
Η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τις …ιαχές των μικρών θεατών, με την κερκίδα των φιλοξενούμενων να κερδίζει, κατά γενική ομολογία, τις εντυπώσεις!


Όσο για τη νικήτρια ομάδα … Το σκορ σε αυτές τις περιπτώσεις, ουδεμία σημασία έχει! Ας αναφέρουμε όμως, πως ο καυτός ήλιος, ο πεντακάθαρος ουρανός και η απρόσμενα υψηλή θερμοκρασία, που παραπέμπουν σε παραλίες, ξαπλώστρες και κοκτέιλ σε beach bar, δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για τη νικήτρια ομάδα, που ένιωσε σαν το… σπίτι της!

Ο αγώνας ...
Ως οικοδεσπότες της αναμέτρησης, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τους φιλοξενούμενους για τον χαρακτήρα και το ήθος που επέδειξαν, τόσο αποδεχόμενοι την πρό(σ)κλησή μας, όσο και μέσα στο γήπεδο.


Επίσης, περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες και των δύο ομάδων, για την υπομονή και την ανοχή που έδειξαν απέναντι στον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος είδε ...φως και μπήκε!


Η Συνέχεια των φιλικών θα δοθεί με την είσοδο του νέου χρόνου!
Μείνετε συντονισμένοι, τα καλλίτερα έρχονται…

Η ... Αναμνηστική φωτογραφία