Ο ποδοσφαιρικός Αγώνας της χρονιάς που φεύγει: ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ (μαθητών σχολείων) vs ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (σχολείων) στο Δήμο Μαρκοπούλου.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαρκοπούλου, προγραμματίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο, 19-12-2015 (11:00) στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Αυλάκι, ο ποδοσφαιρικός αγώνας που όλοι περιμέναμε:
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΩΝ στο ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Καλούμαστε όλοι να δώσουμε το «παρών» στην αναμέτρηση που θα αποχαιρετήσει το 2015, και εν μέσω εορταστικού κλίματος, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα σηματοδοτήσει την «Εκδίκηση του Πατέρα» ή την «Εκτόνωση του Εκπαιδευτικού»!
Η παρουσία δυνατής κερκίδας υπέρ του γονεϊκού Κινήματος, θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς την ομάδα των εκπαιδευτικών πως είμαστε φορμαρισμένοι, ενωμένοι και έτοιμοι για όλα!
Στον αντίποδα, οι εκπαιδευτικοί, καλούνται να αποδείξουν πως είναι ικανοί για περισσότερα πράγματα, απ’ το να χαράζουν ακαταλαβίστικα νούμερα στον πίνακα, να μοιράζουν «κουλούρια» στα τεστ και να προκαλούν εφιάλτες στους μαθητές!
Στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, καλούνται εν τέλει κι οι δύο ομάδες, να επιδείξουν το Ήθος, το Σθένος και τον Χαρακτήρα τους, αποδεικνύοντας πως οι όποιες αντιξοότητες, δυσκολίες ή εμπόδια παρουσιάζονται στον χώρο της Εκπαίδευσης, δεν μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη του Πολιτισμού!
Να είμαστε όλοι εκεί!

Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου