Μπαμπάδες Vs Εκπαιδευτικών: Νικητής ο Πολιτισμός!



Πάθος ...
Με ένα συγκλονιστικό φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου 6 Χ 6 στο γήπεδο του Αυλακίου, μεταξύ επίλεκτης ομάδας Μπαμπάδων και επίλεκτης ομάδας Εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου μας, έκλεισε ο κύκλος των αθλητικών αναμετρήσεων του 2015 σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη!

Απίστευτες αποκρούσεις ...
Με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου, ολοκληρώθηκε λοιπόν το Σάββατο 19/12/2015 ένα εναλλακτικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι που τα είχε όλα! Δυνατά μαρκαρίσματα, εντυπωσιακές άμυνες, απίστευτες αποκρούσεις, εναλλαγές του σκορ (!), τραυματισμούς, αλλά και παρουσίες - έκπληξη!
ΣΤΟΝ ... ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ...
Στη σέντρα...
Με γονείς σχολείων από Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη παρατάχθηκε η ομάδα των επίλεκτων μπαμπάδων, παρουσιάζοντας μία στιβαρή ομάδα και κάνοντας εμφανείς τις προθέσεις της από τη πρώτη στιγμή, ανοίγοντας το σκορ (1-0)!  
Στον αντίποδα, η ομάδα των εκπαιδευτικών εμφανίζοντας ως αιχμή του δόρατος πρωτοκλασάτα ονόματα (βλ. Γιώργος Διολέτης/ Διευθυντής Γυμνασίου Πόρτο Ράφτη, Κώστας Τουλγαρίδης, πρόεδρος Σωματείου Εκπ/κών «Κ. Σωτηρίου» αλλά και Παν. Κορνιωτάκης/Διευθυντής 2ου Δημοτικού Πόρτο Ράφτη), παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Γκολ και ... θέαμα!
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα των εκπαιδευτικών βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει (1-1), όμως η απάντηση των μπαμπάδων ήταν άμεση, καθώς εκμεταλλευόμενοι τα πολλά …κενά των εκπαιδευτικών, οι γονείς διεύρυναν (!)  γρήγορα, εκ νέου, το σκορ: 2-1!
Η συνέχεια περιελάμβανε έναν τραυματισμό και μία εσπευσμένη αποχώρηση από πλευράς των μπαμπάδων, που είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική αποδυνάμωση του συνόλου, ανοίγοντας τον δρόμο στην αντίπαλη ομάδα των εκπαιδευτικών να επικρατήσει τελικά με δυσκολία!


Έκδηλος ο ... ενθουσιασμός μετά τον αγώνα!
Δεν έλειψαν οι καταγγελίες, από πλευράς μπαμπάδων, για απειλές και εκφοβισμό των εκπαιδευτικών σε ό,τι αφορά στην βαθμολογία του Α’ τριμήνου των παιδιών τους (!), αλλά παρόλ’ αυτά, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν τα χέρια και να προγραμματίζουν τον επαναληπτικό αγώνα σε διαφορετικό χώρο, με τσίπουρα και μεσογείτικο κρασί! 

Το «Ευ αγωνίζεσθαι» σε όλο του το μεγαλείο!