Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου ΔΣ Μαρκοπούλου ανοίγει την "Πασχαλινή αγκαλιά" του με την "Ανέλιξη", στο Πασχαλινό Παζάρι αγάπης.

 Αγαπητοί γονείς και φίλοι,
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μέλη του Συλλόγου μας θα στηρίξουν έμπρακτα το πασχαλινό παζάρι του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου "Ανέλιξη", το οποίο με την σειρά του στηρίζει εδώ και χρόνια αφιλοκερδώς με ομιλίες/συζητήσεις αρκετούς Συλλόγους Γονέων των σχολείων του Δήμου μας και των γειτονικών Δήμων.



Συγκεκριμένα φέτος, μέλη μας θα βοηθήσουν στην δημιουργία του Ανθοπωλείου του παζαριού, εξοπλίζοντάς το με τα απαραίτητα είδη (βλ. σχετικό έντυπο στα επισυναπτόμενα αρχεία), στηρίζοντας έτσι ενεργά τον φετινό σκοπό, που είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων της Πεντέλης.




Ενδεικτικές συνθέσεις!
Ενδεικτικές συνθέσεις!
Σε αυτό το κλίμα Αλληλεγγύης και αλληλοστήριξης, καλούμε όλους σας να "αγκαλιάσετε" τον

παραπάνω σκοπό και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε, όποιο "μαγαζάκι" μπορείτε (Κουζίνα, Ζαχαροπλαστείο/κάβα, Είδη ομορφιάς, Είδη Τέχνης, Κοσμήματα, Λαμπάδες, Παιδικά είδη, Βιβλία δεύτερο χέρι).
Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο στο Ανθοπωλείο του παζαριού, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με την πρόεδρο του Συλλόγου μας, Μένη Βαμποράκη (6945597565), ενώ για ενδεχόμενη βοήθεια σε οποιοδήποτε άλλο "μαγαζάκι", μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γραμματέα του Συλλόγου μας, Χρήστο Σωτηρόπουλο (6936949988).

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γ. & Κ. 
του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Η ανακοίνωση του ΜΚΣ "Ανέλιξη"


Η λίστα προσφορών