Οι εκδηλώσεις των Συλλόγων μας ...

Οι δραστηριότητες και οι εκδηλώσεις, των Συλλόγων Γονέων, αυτές τις γιορτινές μέρες ... πληθαίνουν. Κατά χρονολογική σειρά, έχουμε:

1) Συλλ. Γονέων 4ου ΔΣ Μαρκ/λου: …μεγάλοι και Μικροί θα γίνουμε ζωγράφοι, καλλιτέχνες, δημιουργοί! Ελάτε την Κυριακή, 11 Δεκ. 2016, στις 10:30' π.μ.να ζωγραφίσουμε, να παίξουμε και να γλεντήσουμε. Την αυλή του σχολείου μας όμορφα να στολίσουμε. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ και ... στο σχολείο, την Κυριακή!


2) Σύλλογος του 1ου ΔΣ Π. Ράφτη: Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ο Σύλλογος μας διοργανώνει φέτος ένα ακόμη ΠΑΖΑΡΙ μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, βιβλίων, παιχνιδιών και άλλων ειδών. Θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Όλα τα είδη θα πωλούνται στην τιμή του ενός (1) ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των μαθητών. Εκτός από τα παραπάνω είδη θα διατίθενται επίσης ξηροί καρποί και γλυκίσματα, ό,τι πρέπει για τις γιορτές των Χριστουγέννων! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


3) Δε ξεχνάμε φυσικά την πρωτοβουλία του εμπορ. κέντρου Attica East στο Πόρτο Ράφτη σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων του Δήμου μας που αφορά τον "κουμπαρά των σχολείων μας".


Καλές γιορτές σε όλους μας