"Φέρε ένα βιβλίο...Πάρε ένα βιβλίο!": Μία αλλιώτικη Κυριακή...


Μία αλλιώτικη Κυριακή...

Την Κυριακή, 17/2, το Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου δοκίμασε τις ...αντοχές του, φιλοξενώντας περισσότερα από 400 άτομα, για το Ανταλλακτικό μπαζάρ βιβλίου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου σε συνεργασία με όλα τα σχολεία του Δήμου μας και την Οργάνωση Library4All!

Μία Κυριακή που θα προσπαθήσουμε να γίνει Θεσμός στον Δήμο μας!

'Ηταν μία Κυριακή που είχε όλα όσα έπρεπε να έχουν όλες οι Κυριακές της ζωής μας! Οικογένειες, Φίλους, παιδικά χαμόγελα, Αγάπη, Προσφορά, Ελπίδα, Ενότητα, Αλληλεγγύη και Βιβλία! Πολλά βιβλία, ελεύθερα να τα αποκτήσει ο καθένας!

Ήταν μία Κυριακή που Ένωσε! Ένωσε ανθρώπους κάθε γειτονιάς, κάθε ηλικίας, κάθε χρώματος, κάθε καταγωγής, κάθε πεποίθησης και κάθε ...παράταξης! Την Κυριακή είχαμε όλοι πολλά κοινά και καμία διαφορά!

Και οπως ανέφερε μία αγαπημένη μας φίλη: "όλοι μας πήραμε, δώσαμε...και όχι μόνο βιβλία...!".

Ήταν μία ωραία Κυριακή...

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με περισσότερα βιβλία, περισσότερη Αγάπη και περισσότερα χαμόγελα!

ΥΓ. Όπως είχαμε δεσμευτεί, μέρος των βιβλίων δόθηκε στην Οργάνωση Library4All που εξοπλίζει σχολεία με βιβλία, στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και στη Βιβλιοθήκη του Δήμου μας!

Για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου



















Σχόλια