Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ.: Η Ένωση όλων των Συλλόγων μας...


Σε ένα κλίμα καθαρής Ενότητας και Δυναμικής, όπως ακριβώς πρέπει σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19/2/2019 η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου, παράλληλα με την καθιερωμένη κοπή της πίτας μας, για το 2019.

Αφού μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας μας σε όλους τους Αντιπροσώπους των Συλλόγων και όσους γονείς παρευρέθηκαν, με το φλουρί να "πέφτει" στον Γιάννη Τσουλούφο από το 1ο Δημοτικό Πόρτο Ράφτη, η πρόεδρος της Ένωσής μας, Μένη Βαμποράκη, προχώρησε στην παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, εγκρίθηκε και ο Οικονομικός Απολογισμός, που παρουσιάστηκε από την Ταμία της Ένωσής μας, Ισιδώρα Μεθενίτη.

Στη Γενική Συνέλευση εκπροσωπήθηκαν μέσω των Αντιπροσώπων όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου σε Α/βάθμια (Δημοτικά) και Β/βάθμια (Γυμνάσιο-Λύκειο).

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. 2019-21

Ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ορίστηκε η 25η Φεβρουαρίου 2019 (Δευτέρα), 17:30-20:00, στο 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων, μπορεί να γίνεται μέχρι την Παρασκευή 22/2/2019, με αποστολή στο μέιλ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου (enosi.goneon.marko.att@gmail.com).

Η Εφορευτική Επιτροπή που προέκυψε από την Γ.Σ., αποτελείται από τους εξής:
1) Βαμποράκη Μένη
2) Σταμούλη Ολυμπία
3) Τσουλούφος Γιάννης


Ευχαριστούμε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχόμαστε καλή τύχη στα υποψήφια μέλη για τις επερχόμενες εκλογές. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τον Διοικητικό Απολογισμό του Δ.Σ. της περιόδου 2017-19.



Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ








Σχόλια