Ευχαριστούμε "Περίακτοι" !



Η Παρασκευή 14 Απριλίου 2019 ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για την Ένωσή μας και την Ομάδα του Θεάτρου «Περίακτοι!». Ήταν μία ημέρα Προσφοράς, Αλληλεγγύης και Ενότητας για έναν ιερό σκοπό!

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου, αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων με σκοπό την αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για μαθήτρια που το έχει άμεση ανάγκη! Για την προσπάθεια αυτή, συλλέχθηκαν χιλιάδες κιλά πλαστικών καπακιών από τους Συλλόγους Γ.&Κ. των σχολείων του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν, όπως επίσης και δωρεές από συμπολίτες μας!

Στο ίδιο πλαίσιο, κινήθηκε και η Προσφορά των ανθρώπων του θεάτρου «Περίακτοι», του «δικού μας» θεάτρου στο Μαρκόπουλο, αφιερώνοντας τα έσοδα από την έκτακτη παράσταση της περασμένης Παρασκευής εξ ολοκλήρου για τον σκοπό μας!

Δεκάδες γονείς και φίλοι παρευρέθησαν στην εναλλακτική σκηνή του θεάτρου για να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση στο έργο του Κωστή Παλαμά, «Τρισεύγενη». Μία παράσταση που μας γέμισε συναισθήματα και προβληματισμούς και πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσουμε! Γι’ αυτό ευχαριστούμε διπλά όλους τους συντελεστές, τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη και φίλο Σπύρο Κολιαβασίλη, που δέχθηκε αμέσως να βοηθήσει με την εξτρά παράσταση της Παρασκευής, τους ηθοποιούς Νάνσυ Χρυσικοπούλου, Θανάση Τσόδουλο, Βασίλη Τσούμα, Βίκυ Κολτσίδα, Αντωνία Μανδύλα, Μάνια Σπαθή και φυσικά τη Καλυψώ Συλλελόγλου (μουσική επένδυση).

Για ακόμη μία φορά, ευχαριστούμε θερμά «Περίακτοι» και δεσμευόμαστε συνεχίσουμε να στεκόμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου

Σχόλια