Οι γονείς ρωτούν και οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι απαντούν...


Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Με τον χώρο της Παιδείας και τις υποδομές των σχολικών κτηρίων να βρίσκονται σε "τεντωμένο" σκοινί εδώ και χρόνια στον Δήμο Μαρκοπούλου, αλλά και με το επίκαιρο θέμα της Ασφάλειας των μαθητών (βλ. πρόσφατη υπόθεση μετρήσεων του αέρα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου), η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου πήρε τη πρωτοβουλία διενέργειας ενός μίνι διαδικτυακού ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων συνδυασμών στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές (Μάιος 2019).

Η Ένωσή μας έστειλε προς όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συνδυασμούς σχετική επιστολή με δύο ερωτήματα που αφορούν, τόσο στην επικαιρότητα, όσο και στο διαχρονικό πρόβλημα των υποδομών στον χώρο της Παιδείας, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Η επιστολή μας με τα ερωτήματα ήταν η εξής:



Παρακάτω, παραθέτουμε αυτούσιες τις απαντήσεις των Υποψηφίων Συνδυασμών, όπως ακριβώς  εστάλησαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσής μας, παρεμβαίνοντας μόνο στη μετατροπή τους σε μορφή JPEG (αρχείο εικόνας) για τις ανάγκες του ιστολογίου μας. Λοιπές παρεμβάσεις (ορθογραφία, format, κ.α.) δεν υπάρχουν.

Στα απαντήματα της Ένωσής μας, ανταποκρίθηκαν οι πέντε από τους έξι Συνδυασμούς Υποψηφίων Δημάρχων Δήμου Μαρκοπούλου. Μέχρι σήμερα, 5/4/2019 (09:00) δεν έχουμε λάβει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας τις απαντήσεις του Συνδυασμού "Ενωμένοι Μπορούμε" με επικεφαλής τον Γιάννη Πολίτη.

Η παρουσίαση των απαντήσεων γίνεται με αλφαβητική σειρά, βάσει του ονόματος του κάθε Συνδυασμού.

Ευχαριστούμε θερμά τους Συνδυασμούς που ανταποκρίθηκαν στην επιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου. Οι απαντήσεις τους, τίθενται στην κρίση του κάθε αναγνώστη.

Για την Ομάδα Επικοινωνίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 



 ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ (Γιώργος Αδάμος)



ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ (Κώστας Αλλαγιάννης)




ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (Ανδρέας Συλλελόγλου)



ΜΑΖΙ (Μαρίκα Μαντάλα)





ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (Χρήστος Δρίτσας)




Σχόλια